Wie ben ik

Louise Schipper-Visser

geboren in Utrecht op 25 mei 1964

 

Werkzaam geweest in het St. Antonius ziekenhuis te Nieuwegein als hartfunctie-assistente. Mijn droom om zelfstandig te kunnen zijn in het vakgebied wat ik van kind af wil, is gerealiseerd.
Nadat ik de STIVAS beroepsopleiding schoonheidsspecialiste bij de Noordhollandse Academie heb afgerond,
heb ik sinds 1 augustus 2002 mijn eigen schoonheidssalon waar het welzijn van de klant centraal staat.


Stilstand is achteruitgang, dus daarom volg ik regelmatig trainingen om nieuwe ontwikkelingen in de schoonheidsindustrie alsmede nieuwe inzichten in de problematiek van de huid te leren, zodat ik deze kennis toe kan passen en nog beter op uw persoonlijke wensen voor huidverbetering in kan spelen. Tevens heb ik mij toegelegd op de mens in totaliteit, dat wil zeggen lichaam & geest.


Mijn kennis en gedrevenheid komen voort uit jarenlange verdieping en persoonlijke ervaring in het omgaan met zowel emotionele en de daaruit voortkomende schijnbaar onoplosbare lichamelijke ongemakken. Tijdens deze, en nog steeds een dagelijkse ontdekkingsreis heb ik ontdekt dat de zichtbare schoonheid van de mens samenhangt met de rust en balans in leven en denken alsmede een evenwichtig voedingspatroon waardoor ook vele lichamelijke ongemakken verdwijnen.

 

Fotografie: Creative Memories by Brenda Hoff. tel. 06-15950984