Missie

U bent uniek.

Vaak denkt men dat de huid een op zichzelf staand orgaan is.

Als mens bestaan we uit meer dan alleen maar een huid. De huid is het grootste orgaan van lichaam en geest als geheel. Het is daarom van belang dat wanneer u wilt werken aan een optimale conditie van uw huid, u naar uw gehele lichamelijke en geestelijke conditie dient te kijken. Dat betekent een kritische kijk op uw huidverzorging, uw eet- en drinkpatroon, uw leefpatroon en uw denkpatroon.

Wanneer dit alles in balans komt, zult u merken dat uw huid daardoor ook in balans zal komen. 

Het is mijn missie u te helpen ontdekken hoe u uw innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans kunt krijgen. U zult versteld staan van wat het resultaat zal zijn.

Visie

Kent u de uitspraak:
“De geest stuurt het lichaam.”

De Visie van Beauty in Balance is dan ook te beseffen dat u uw eigen conditie kunt bepalen. Daarmee bedoel ik de conditie van uw lichaam, huid en vooral niet te vergeten uw geest.


Met hulp van deze inzichten heb ik de afgelopen jaren meerdere mensen aan het denken gezet waardoor zij besloten blokkades op te ruimen alsmede enkele aanpassingen in hun voedingspatroon toe te passen.

Ik kan niemand dwingen, maar slechts op een duidelijke manier inzicht geven in het functioneren van het evenwicht in lichaam en geest.